Vedoucí stravovacího provozu
Náplň práce:
- Organizace a řízení nepřetržitého stravovacího provozu
- Řízení práce podřízených pracovníků (skladní kuchyně, kuchař/kuchařka, pomocná kuchařka/kuchař)
- Příprava a výdej teplých jídel a studené kuchyně
- Příprava tradiční české a středoevropské kuchyně, příprava studených jídel, příprava moučníků
- Inovativní přístup k chodu stravovacího provozu, k recepturám jídel a technologickým postupům
- Zodpovědnost za svěřený majetek
- Zodpovědnost za hospodaření s potravinami a surovinami a kuchyňským odpadem
Požadujeme:
- Výuční list v oboru + maturita
- Praxe výhodou
- Samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost a flexibilitu
- Komunikativnost, otevřený a vřelý přístup k uživatelům sociálních služeb
- Práce s PC
- Řidičský průkaz skupiny „B“
Nabízíme:
- Plat dle platných tabulek (8. pl. tř. a dle praxe 29 120 Kč – 40 196 Kč)
- Příplatek za vedení 9 276 Kč
- Pracovní poměr na dobu určitou po dobu 12 měsíců, poté možnost prodloužení smlouvy na dobu neurčitou
- Jednosměnný nepřetržitý provoz
- Zkušební doba 3měsíc, poté možné přiznání osobního příplatku
- Poté možnost dalších mimořádných kvartálních odměn
- Závodní stravování s příspěvkem 42 Kč
- Příspěvek na penzijní připojištění
- 5 týdnů dovolené
- Příjemné pracovní prostředí
Domov pro seniory Frýdek-Místek, příspěvková organizace
Kontaktní osoba
Bc. Ivona Sikorová
Telefon: 558 441 803, email: dsfm@dsfm.cz
Datum vložení:
7. 5. 2025 15:00